fredag 3 september 2010

Herrbesök utanför altanen

Grannens kastrerade hankatt gjorde nyss ett besök utanför vår altan där katterna sitter. Jag satt vid datorn, hörde de hemska vrålen från katterna och kom precis ut i samma stund som Tasha, i ren frustation, flög på stackars Bozza - helt enkelt för att hon satt närmast till. Pälstussarna yrde kring stackars Bozza som underkastade sig. Så fort grannkatten försvinner så återställer sig också lugnet men Bozza travade moloket in i huset och jag fick trösta en stund. Stackars liten.Hon har förresten slutat löpa helt nu och det återstår bara att se om det kommer ett nytt löp eller om hon är dräktig. Vi hoppas förstås på det senare alternativet.

Imorgon är det utställning i Eskilstuna. Vi åker med Evita och Smulan. Det var meningen att Joy också skulle ha följt med men vi låter henne vara hemma. Just nu är hon i en väldig växtperiod, är fortfarande i "bikini" och har blivit lång och gänglig. Tror att hon är i den värsta växtperioden nu och vi väntar tills hon är mer välpälsad och kroppen har växt ihop sig lite. Hon har tiden framför sig och hinner ställas ut. Vi vet i alla fall att hon fungerar bra på utställning, sedan hon ställdes ut sist.

Uppdaterat:
Glömde säga att även Darwin, Delizia och Elite kommer på utställningen.

4 kommentarer:

  1. Usch vad tråkigt. Vi har samma problem och jag väntar/fasar bara den dag då det blir slagsmål hos oss. Tyvärr naturligt dom går på närmaste katt. Hoppas Bozza mår bra trots allt och att inte Tasha fortsätter vara sur på henne.

    SvaraRadera
  2. Gunilla: Det lugnar alltid ner sig så fort hankatten försvinner och det gjorde det också nu. Det är inga sura miner förrän han kommer igen och jag hoppas att det förblir så. Det vore hemskt om det höll i sig och blev "krig" här...

    SvaraRadera
  3. Demiro jagade iväg en grannkatt som kommit in på vår tomt idag. Demiro var ju kopplad, men den andra katten stack när Demiro morrade upp sig och sprang mot honom... :-)

    SvaraRadera
  4. AnnSofie: Så klart Demiro inte vill ha in andra killar på sin tomt där Alice finns. :)

    SvaraRadera

Bloggintresserade