torsdag 20 januari 2011

Lite allmänt

Evita verkar ha löpt färdigt nu. Hon ligger i transportburen och har inte lust att gosa med Lodur mer. Vi hade ändå tänkt att hämta hem henne imorgon så det passar ju bra. Nu blir det att hålla tummarna för bebisar i mars. Det blir nog väldigt snälla bebisar i så fall eftersom båda föräldrarna är supersnälla.

Tid för Fiv, FeLV- och HCM-tester är beställda för Lucia och Demjan. Tyvärr slutar den otroligt lugna och bra veterinären som Lucia testades hos förra gången (Sofia Hanås) men jag hann få en tid för Lucia hos henne innan hon slutar, i februari. Sofia Hanås kommer sedan att jobba på Strömsholm men Lucia var så stressad i den miljön sist att det är bättre att hon får testas i den lugna miljön på den lilla veterinärkliniken istället. Demjan, som inte ska testas förrän i mars, får testas på Djurkliniken. 

Joy är i fjärde veckan och har redan gått upp 700 g. Jag hoppas att det beror på maten och inte någon stor kull. Hon äter en hel del så det kan absolut vara maten som är orsaken till viktökningen.

På måndag ska Fenix veterinärbesiktigas, chipmärkas och få sin andra vaccination. Tills dess busar han på som vanligt. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade