måndag 25 juli 2011

Kattungarna

Imorgon blir alltså kattungarna fyra veckor. Det är inte klokt vad tiden går fort. De springer runt nu och busiga är de men jag ser stor skillnad mellan sibiriska kattungar och dessa två. De här är mycket, mycket lugnare och gör allt på ett mjukt sätt, på ragdoll-vis, helt enkelt.

Imorgon kommer också de första spekulanterna och tittar på dem; en familj utanför Västerås. Vi får se hur kattungarna reagerar över, för dem, helt okända människor men jag är ganska säker på att de är lika sociala som med oss och springer fram och möter dem också. De vill gärna ligga i våra knän och Emser brukar somna i Matildas knä.

Försökte bjuda dem på mat idag men det var nog lite för tidigt. Väntar några dagar och försöker igen.

Ska också försöka få ordning på min kamera och filma dem. Just den här kameran köpte jag för att den fått så bra kritik när det gällde filmer. Det gick också bra i början men sedan dess har jag tydligen ändrat några inställningar som får filmerna att bli bedrövliga. Ska sätta mig ner och läsa manualen ordentligt men har inte haft tid till det än. Det tar ju sån tid att sitta och titta på dessa helt underbara kattungar. :)

2 kommentarer:

 1. Lena & Jaqee27 juli 2011 08:37

  Jag tror vi har aliens då, och inte ragdollkattungar, för så vilda bebisar som Jaqees har jag aldrig sett :) Jag tyckte min skogiskull var vild jämfört med tidigare raggiskullar, men de var inget jämfört med de här... huh...

  Kommer Tarragona att stanna?

  SvaraRadera
 2. Lena och Jaqee: Vi får se vad det blir inom kort; de här kanske också blir vilda men än så länge är de lugnet själva. :)

  Nej, Tarragona stannar inte. Vi kommer även att sälja henne men jag har missat att skriva att hon är till salu på hemsidan.

  SvaraRadera

Bloggintresserade