tisdag 26 juli 2011

4 veckor idag

Kattungarna blev fyra veckor idag och Emser hade besök av spekulanter; en jättetrevlig familj som verkar ha fallit för honom. Han skulle få ett jättebra hem där, det är jag säker på -  och även en kattkompis.

4-veckorsbilderna blev inte bra. Och de blev inte många. Vi tänkte först ta en annan bakgrundsfärg än den ljusblå och vi försökte med mörkt rosa men det visade sig att Tarragona (som fotades först) själv blev helt rosa i bilderna. Det blev tyvärr de bilderna vi fick använda på henne ändå eftersom båda kattungarna storgillade sköljmedlet (vanilj) som jag använt på den ljusblå pläden. Vi fick inte upp nosen på Tarragona där en enda gång och Emser tittade upp två gånger och det blev också de enda två bilderna på honom.

Vi får hoppas på bättre bilder en annan dag.

Tarragona:Emser:


3 kommentarer:

 1. Ja det där känner man ju igen. Vissa tillfällen är det helt hopplöst att få dom att titta upp från underlaget man fotar dom på. ;) Bättre lycka nästa gång. Dom är i alla fall så söta och charmiga ändå. ♥ ♥ *kram*

  SvaraRadera
 2. Visst är det svårt att fota så ljusa kattungar, det gäller att ha rätt bakgrund. När jag fotar kullbilder så blir Linux alltid väldigt suddig jämfört med de andra.

  SvaraRadera
 3. Gunilla: Ja, den här gången var de helt omöjliga. :) Matilda klarade i alla fall av att ta bättre bilder än jag hade fått.

  Lotta: Vi har ju aldrig haft så ljusa kattungar tidigare så det var en ny erfarenhet för oss. Nu vet vi till nästa gång. :)

  SvaraRadera

Bloggintresserade