måndag 30 maj 2011

Ultraljud?

Jag ändrar mig hit och dit. Kanske, eventuellt, beställer jag ändå tid för ultraljud för Joy. Hennes spenar är verkligen stora och illröda men jag tycker att hon har blivit smalare? Även vågen visade att hon gått ner (även om den inte är att lita på). Hon äter mycket, är lugn och sover mycket men hon lurade ju oss förra gången...

Jag avvaktar den här veckan ut. Om inget har förändrats till nästa vecka, blir det ultraljud.

3 kommentarer:

 1. Förra veckan var ju den tiden då honan kan må lite illa, Georgia kräktes ett par gånger och det är ovanligt att hon gör det. Hon ökade inte lika mycket i vikt som hon gjorde veckan innan. Ta det lugnt, klart att hon är dräktig...tänk positivt och du får ju ändå veta till slut.

  SvaraRadera
 2. Håller med Lotta, ha lite is i magen, om några veckor vet vi!

  SvaraRadera
 3. Lotta: Joy har inte kräkts alls och verkar inte må illa. Jag vet att jag inte kan lita på vågen när det gäller några hundra gram men jag tycker att hon ser smalare ut (Matilda tycker tvärtom; att hon ser tjockare ut). Jag tycker nu att hon ser ut som då hon var skendräktig.

  Annette: Jag tänker mest på de spekulanter som står i kö på kattungar ur hennes kull; att det är jobbigt att vänta tiden ut en andra gång. Då är 64-65 dagar en lång tid. :)

  SvaraRadera

Bloggintresserade