lördag 7 maj 2011

Lugnare?

Jag vet inte om jag inbillar mig men jag tycker att Lucia redan verkar lugnare. Hon åt rejält för en stund sedan (vilket inte har hänt under en tid), hon sover lugnt och springer inte runt och är orolig. Hon behövde det här p-pillret och hon får äta pillren ett tag framöver, tills hon lagt på sig lite. Räknar med en-två månader. Därefter gör vi ett nytt försök och blir det likadant då med förmodade tysta löp som gör att hon går ner sig, får jag överväga kastrering istället för parning. Viktigast är ju att Lucia mår bra!

Om Joy är dräktig, kan vi kanske se nästa helg (om det blivit några hallon). Å andra sidan hade hon hallon även vid sin skendräktighet, så om hon har hallon och verkar dräktig blir det ultraljud den här gången.

Det har blivit lite ändringar beträffande parningen mellan Evita och Zjivago. Vi tänkte vänta med parning tills i slutet av juni eller början av juli, men Tilly har nu släppt pillren på Evita och så snart hon löper, blir det en dejt hos Zjivago.

2 kommentarer:

  1. Håller tummarna för att det blir en till kull för Lucia, men jag tycker du resonerar så klokt när det kommer till att kattens väl och ve går först. Men jag håller tummarna :)

    SvaraRadera
  2. Lucias hälsa kommer absolut i första hand och jag tror att hennes hormoner kommit i obalans - eller att det har något med ändring av rangordningen bland katterna att göra. Tack för att du håller tummarna; jag tror att det behövs. :)

    SvaraRadera

Bloggintresserade