fredag 18 februari 2011

Det kör ihop sig

Vår hund Lillebror har problem med tandsten - och har haft det hela sitt liv. Likaså har han problem med analsäckarna, som en gång var så fyllda att de sprack. Just det senare börjar han få problem med igen och jag törs inte vänta allt för länge med tömning av dem, för att de inte ska spricka igen. Nästa fredag har han nu fått tid för att sövas ner och ta både tandsten och tömning av analsäckar. Jag hoppas verkligen att Joy har fått sin/a unge/ungar tills dess men det borde hon. Tasha och Lucia måste vaccineras och jag har fått tid för det nästa lördag. Alltså ser kommande vecka ut som följande: Måndag/tisdag: förhoppningsvis födsel. Fredag: Sövning av Lillebror. Lördag: Vaccination. Skönt att ha onsdag och torsdag fria - OM Joys förlossning skulle dröja.

Dessutom är en tvåbent ny familjemedlem på gång och träffar angående det blir veckan därpå. Ibland kommer allt på en gång. :)

2 kommentarer:

  1. Oh vad du har det fullt upp framöver.

    Hoppas att det går bra med allt, men framför allt med den kommande kullen, och Lillebror.
    Sen får du förhoppningsvis vila litegrann..i en bolåda med nåt smått och lurvigt som sällskap..

    Kram Lena och sibbarna i Kåge

    SvaraRadera
  2. Ja, det blir en djurisk vecka. :)

    Tack. Det är alltid jobbigt att lämna Lillebror för de här "operationerna" men det har ju alltid förr gått bra så det ska det väl göra den här gången också.

    Hoppas också på smått lurvigt i bolådan snart. :)

    SvaraRadera

Bloggintresserade