tisdag 3 januari 2012

Lucia

Det är nu 21 dagar till beräknad förlossning för Lucia. Hon är tjockare nu än vid hennes tidigare dräktigheter. Det behöver inte betyda fler ungar; kanske är de större än de har varit förut. Å andra sidan var Bozza väldigt tjock med bara en kattunge, Fenix, i magen så man kan inte säga säkert. Missade att ta någon viktskillnad på henne mellan vecka fem och vecka 6 så vi får helt enkelt vänta och se. Vid sista kullen, E-kullen, var hon inte alls tjock och såg ut att bära på 2-3 kattungar men det blev 5. Det blir spännande att se vad det blir i slutändan.

Gizmo och Ginza mår bara bra. De äter och frodas. Viktökning per dag är ca 20 g. På torsdag ska vi ta nya bilder.

Demjan kommer att kastreras på måndag. Sedan övergår han till fodervärden samma dag. Vi får se hur många avkommor han kommer att lämna efter sig.

3 kommentarer:

  1. Så spännande att se vilka - o hur många! - som kommer ut. Jag hoppas att det blir en lätt förlossning och att det inte är för stora ungar. *kram*

    SvaraRadera
  2. Tiden går ruskigt fort nu! Är det så lite tid kvar redan?! Spännande att se hur många som döljer sig där inne. Vi håller tummar och tassar att allt går bra :)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Gunilla och Marie: Tack. Ja, det ska bli spännande. Tiden rusar iväg men ändå känns det lååångt kvar. Typ. :)

    SvaraRadera

Bloggintresserade