söndag 22 januari 2012

En jätterolig hälsning från Amadeus

Jag blev så glad över att få en hälsning från Spinnsibbs allra förstfödde: Amadeus som var först ut i A-kullen. Tusen tack, Helena, och här kommer hälsningen och bilder på härliga Amadeus:


"Hej Monica!
 
Nu var det ett bra tag sedan du fick en hälsning från oss!
 
Vi bor kvar i Stockholm och Amadeus mår som en prins, det har hänt en hel del för honom.... Dels har han lärt sig gå på toaletten med hjälp av en litter kwitter men framförallt har han blivit storebror!! Den 18 sep 2011 kom vår lilla prins Love till oss! Amadeus är helt fantastiskt go mot honom. Till en början var han lite avvaktande och sprang iväg så fort han rörde sig eller lät, men nu ligger han ofta i närheten av honom och nästan vaktar honom när inte vi är just där. Han är också väldigt nyfiken och kommer gärna fram och snusar. Han är dessutom världens snällaste nu när Love blivit lite större och gärna vill klappa och känna på Amadeus, vilket inte alltid är så ömt;) Men han är så tålmodig och fin vår lilla myspropp!
 
Jag bifogar lite bilder på våra prinsar:)
 
Hur är allt med er och katterna?
 
Häslningar från Helena
Amadeus skickar nospussar"
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vilka härliga bilder på så härliga prinsar och vilken härlig bild på duktiga Amadeus som går på toaletten! Tusen tack, Helena!

2 kommentarer:

  1. Åh, vad skoj med en rapport från Amadeus <3 Jag har nog inte riktigt kommit över honom ännu känner jag <3 Vilken duktig kille som går på toaletten, och vad skoj att han blivt storebror!!! Grattis Helena om du läser detta!!! Kram Kicki

    SvaraRadera
  2. Duktig kille!
    Tänk om man kunde få katterna att gå på toaletten men vem spolar...katterna krafsar ju efter toa och jag har sett filmer där de skrapar & skrapar mot porslinet.

    SvaraRadera

Bloggintresserade