tisdag 28 juni 2011

Strömsholm idag

De krystvärkar som jag berättade om i förra inlägget var de enda som kom. Sedan har Joy legat och myst och spunnit resten av morgonen. Jag ringde Strömsholm och fick komma dit på en gång.

Det togs ultraljud och det röntgades. Konstaterat var att ungarna säkert var på dag 67 och hade börjat må dåligt eftersom tarmverksamheten kommit igång. Vi fick både ultraljud, röntgen och operation utan någon som helst väntetid.

Lustigt, men jag var helt bombsäker på att det fanns tre ungar i magen. Det hade varit så tydliga tecken från dem alla tre men både röntgen, ultraljud och operation visade att det endast var två. Får väl tro på det då. :)

Nu är alla hemma, välbehållna. En hona och en hane blev det. Joy är fortfarande lite "groggy" efter narkosen men ungarna säger till högt när hon lägger sig på dem. Tack och lov.

5 kommentarer:

  1. Så trist att det måste bli kejsarsnitt "igen" men huvudsaken att både mamma och bebisar mår bra.
    GRATTIS till kattungarna Joy å Monica!
    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Tråkigt att det blev ett kejsarsnitt, men jag säger som Marienettes; huvudsaken är ju att både mamma och bebisar mår bra. Det ska bli kul att följa de små :) GRATTIS!!! Och grattis även till Matilda ;)

    SvaraRadera
  3. Grattis, skönt att mammakatt och bebbar mår bra!
    Jaqee hälsar att det är självklart att en mammakisse alltid ska få mat på säng :) - hon äter som en häst bara jag håller matfatet framför henne när hon ger di åt sina ungar :)

    Det ska bli kul att se bilderna på mamma och småttingarna så småningom!

    SvaraRadera
  4. Skönt att det gick bra och stort grattis till kattungarna!

    SvaraRadera
  5. Tack, alla! Emser och Tarragona (Matilda har döpt dom) mår bra och diar för fullt, skriker för fulla halsar när de tappar greppet och det är mycket kraft i dem. Joy börjar bli mer och mer klar i huvudet nu och ser så stolt ut över sina små. :)

    SvaraRadera

Bloggintresserade