måndag 30 augusti 2010

Bozza hemma igen

Vi åkte för att hämta hem Bozza igen. Jag har saknat henne så enormt mycket men kan väl säga att hon inte verkar ha saknat mig. När hon låg på golvet med Ivan framför sig hemma hos Ivan, fick jag en blick som sa: "Kommer DU? Inte ska du väl ta mig härifrån nu när vi har så trevligt, Ivan och jag?"

När jag stoppade in Bozza i transportburen, följde Ivan efter. Bozza skrek sedan efter honom (hon brukar aldrig skrika i transportburen). Stackars lilla gumman, saknar Ivan. Sedan vi kom hem ligger hon bredvid transportburen och går inte därifrån. Antingen tror hon att Ivan kommer ut därifrån så småningom eller så väntar hon på att få åka tillbaks till honom.

Nu hoppas vi att det blir små kärleksbebisar 1-2 november. En lagom mängd kärleksbebisar.

Med Smulan går det hur bra som helst. Tilly skriver själv bäst om det i sin blogg.

4 kommentarer:

  1. Vad skönt att dom kom så bra överens, då har (förhoppningsvis) parningen gett resultat. Stackars Bozza som vill ha hem sin pojkvän....

    SvaraRadera
  2. Haha, ja, så det kan gå!
    Du som brukar säga att Bozza brukar vara blyg? Gäller tydligen inte om det är den rätta... :-)
    Nu blir det spännande och se vad det blir utav det hela!

    SvaraRadera
  3. Hej! Kul att hitta din blogg!

    Måste ju bara berätta då att här var det preciis likadant fast tvärtom! Grabben lämnade inte kärleksnästet utan satt där inne och ropade efter henne! Han såg så olycklig ut att det gör ont i mattes hjärta! =(

    Idag är det likadant! Han saknar henne!! Ska vi hoppas att det inte funkade så de får ses igen? ;) Tror det kommer bli underbart vackra bebisar iaf!

    Kram och tack för lånet av den vackra tjejen!

    SvaraRadera
  4. Gunilla: Ja, hon var verkligen kär i Ivan och tydligen var Ivan lika kär. Stackarna... Hoppas att de var "färdiga" i alla fall - annars får de väl träffas igen. :)

    AnnSofie: Bozza brukar vara blyg men nu var hon nog väldigt kär och glömde av sig. :)

    Milla: Vad kul att du hittat hit! Men oj... De längtar efter varandra, stackarna. Bozza har sovit mycket idag men så fort hon har vaknat, har hon gått runt och letat. Bozza skulle nog inte ha något emot att träffa honom igen :). Ja, nu hoppas vi på kärleksbebisar och jag tror också att de blir vackra. Tack för lånet av snygge Ivan!

    SvaraRadera

Bloggintresserade