lördag 14 augusti 2010

Delvin

Jag fick mail och bilder från Delvins matte Claudia och jag blev så glad! Tusen tack, Claudia, och här är mailet om fantastiska Delvin:

"Hej Monica,


nu var det länge sedan att vi hörde av oss och av Delvin. Men här kommer en liten rapport och några bilder. Du ser att vi kollar din blogg regelbundet...

Delvin mår superbra och är så klart den bästa, finaste och gulligaste katten i världen. Det var inte alltid lugnt här i sommaren...mycket har hänt och kommer att hända men Delvin är alltid på bra humör och är med på allt.

Det började med två veckor hos Linda i "femstjärniga" katthotellet medan vi var på strandsemester, och när vi kom hem började han precis om där han hade slutad som om han aldrig hade varit borta.

Men sedan gick min Pappa bort och han kom med oss i bilen till tyskland (2 gånger 1800 km!) vilket gick mycket mycket bra. Det var otroligt varmt på den tid men han är så hängiven och snäll, man kan nästan tro att det viktigaste för honom är att veta, att vi är tillsammans, då gör han allt. Men han behöver alltid att få promenera ute, annars blir han totalt rastlös, så det gjorde vi med koppel i tyskland. Vi tillbringade timmar i trädgården varje dag med honom och gammle Micki, mina föräldrars katt.

Nästa uppehåll i katthotellet tyckte Delvin kanske inte längre så mycket om...han ropade efter oss när vi lämnade honom som om han ville säga: hur kan ni göra så efter jag ansträngde mig så mycket att bli en perfekt travelcat...

Nu är vi alla tillsammans på Lidingö igen. Han var inte arg på oss och njuter som vanligt att vara här. Men tyvärr kommer nästa stora utmaning om några dagar. Eftersom huset vi bor i blir såld kommer vi att flytta till Enebyberg. Vi hoppas verkligen att det inte blir för jobbigt för honom och att han kommer att verka lika lyckligt och nöjd där som han verkade här.

Vi hör av oss igen när vi är lite settled i det nya hus. 
Hälsningar från Delvin och oss

Claudia och Frans"

Här kommer bilder på snygge Delvin:







 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tusen tack för mail och bilder, Claudia! Det är så kul att höra att allt fungerar så bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade