söndag 15 augusti 2010

"Smulan"

Kicki, Tilly och jag gjorde som sagt en utflykt idag; närmare bestämt till Annika och Micke på Klintgårdens i Valbo. Där träffade vi helt underbara Smulan, som egentligen heter Klintgårdens Ljudmila. Vilken underbar katt! Och så otroligt vacker! Vilken helt underbart temperament hon har! Det är inte för inte hon blivit BIV och NOM också. Bara 6 månader och ändå så "färdig".

Foto: Annika Ågren

Vi fick en trevlig fikastund med kattprat och naturligtvis följde Smulan med oss hem. Nu ska hennes fodervärd Kicki och Smulan ha en myskväll och lära känna varandra efter resan.

Om två veckor åker Smulan tillbaks till Gävle och Gestrica Kattklubbs utställning. Sedan är hon anmäld till Eskilstuna den 4 september. Nu får i alla fall Kicki och Smulan en hel vecka på heltid att lära känna varandra eftersom Kicki är ledig från sitt jobb. 

Det här känns så bra!

10 kommentarer:

  1. Bara 6 månader och redan så snygg! Hon är ju hur fin som helst!

    SvaraRadera
  2. ååå va kul... Grattis Monica!! Vilken tjej ni fått hem!!

    SvaraRadera
  3. Grattis, skönt att allt ordnade sig.
    Jag har ju träffat Smulan ett antal gånger så jag vet hur vacker hon är och vilket underbart temperament hon har, en supersnäll och trevlig liten dam.

    SvaraRadera
  4. Grattis till en vacker liten tös!! Kommer du att vara med i Gävle? I så fall ses vi =)

    SvaraRadera
  5. Hon kommer att lämna ett stort tomrum hos oss men vi är glad för den familj som ska få dela sitt hem och spinna för :) Skönt att bilresan gick så bra också.

    Annika

    SvaraRadera
  6. AnnSofie: Ja, otroligt fin! Och vilket temperament! En "mild", lugn och go tjej.

    Linda: Tack! En helt underbar tjej! :)

    Marinettes: Tack. Precis så är hon. :)

    Kicki: Tack. Jag skulle vilja vara med hela söndagen då hon ställs ut men går det inte, kommer jag i alla fall på eftermiddagen.

    Annika: Jag förstår att det blir ett stort tomrum efter en sådan tjej. Som jag skrev på Facebook verkar hon ta allt med ro och vi är säkra på att det inte tar lång tid förrän hon har lärt känna hundarna också. Vilken underbar, liten tjej hon är!

    SvaraRadera
  7. Kicki: Glömde: Ja, vad kul! Då ses vi. ;)

    SvaraRadera
  8. Grattis till Smulan, en söt tjej!

    SvaraRadera
  9. Lotta och Marie: Tack, tack! :)

    SvaraRadera

Bloggintresserade