söndag 20 juni 2010

Utställning i Uppsala

Evita fick en superbra bedömning i Uppsala idag. Domaren Lene Glem upprepade flera gånger att Evita har en exceptionellt bra päls och allt annat var också superbra - förutom att hon har högt placerade öron (och det visste vi ju) Öronen "ramlar ner" med åldern. Hon fick Ex 2 och bedömningssedeln var full av hjärtan. :)
















Elite fick också en jättebra bedömning och det var samma sak med öronplaceringen där, som kommer att bli bättre med åldern. Domaren tror att han är golden men tycker att en färgändring ska vänta tills han är 9 månader då ögonfärgen bör ändras till gröna. För Tasha och Lucia ändrades inte ögonfärgen till grönt förrän de var över året, kom jag att tänka på efter utställningen. Vi får se hur det blir med Elites ögonfärg.



För Darwin gick det jättebra. Domaren tyckte om hans kraftiga benstomme, päls, mönster... ja, allt. Han blev Ex 1:a och om det inte hade varit för att Darwin verkade lite osäker och rädd, hade han blivit nominerad till panel.

Vi har många fler bilder från utställningen men de återkommer jag med imorgon. Jag är så trött just nu att jag helt enkelt inte orkar lägga in fler.


Evita, Elite och Darwin skötte sig i alla fall jättebra hela utställningen igenom men så klart var de lite osäkra eftersom det var första gången för alla tre att ställas ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade