onsdag 30 mars 2011

Chack och Chello (Brutus och Caesar)

Fick på mailen helt färska bilder på två av gårdagens födelsedagsbarn Chack och Chello, som ju heter Brutus och Caesar idag. (Tusen tack, Per!)

Husse Per skriver:
"På morgnar och kvällar är båda två fruktansvärt gosiga och vill inget annat än att bli klappade och gosade med (det brummar om dom så det nästan knakar i väggarna). Caesar är nog världens snällaste katt har vi kommit fram till – han är så snäll och omtänksam om alla oss andra i flocken. När någon av oss slåss på låtsas, kommer han genast fram och talar oss till rätta och blir orolig för att vi gör varandra illa. I övrigt är han nästan alltid extremt talträngd. Han snackar med oss nästan oavbrutet. Båda kommer också (nästan alltid) när vi ropar på de, och om vi går ut, vill de båda gärna vara med oss. Då går de aldrig iväg, utan håller sig i närheten av oss hela tiden.


Varje dag känner vi oss tacksamma för att de två har blivit en så stor del av våra liv, och att vi fått bli en stor del av deras liv. Så mycket värme och glädje som de bragt oss är svårt att förstå och förklara."

Det värmer att läsa om hur älskade katterna är och vilka mysproppar de är.


2 kommentarer:

  1. Härligt att få rapporter hur ens "små" bebisar mår. Jättevackra killar ♥♥♥

    SvaraRadera
  2. Marie: Tack. :) (Om jag får säga det själv, tycker jag också att de är hur vackra som helst)

    SvaraRadera

Bloggintresserade