tisdag 9 augusti 2011

6 veckor idag

Jag skrev i förra inlägget att kattungarna växer och frodas. De växer så mycket att de har rekordet av 6-veckorsvikterna när det gäller mina kullar. Tarragona har gått om Emser och väger 871 g och Emser väger 842 g. Så mycket har ingen sexveckorsunge vägt hos mig tidigare.

Idag är första dagen Lipton har fått busa med kattungarna riktigt och hans lycka var fullkomlig. Han var försiktig i början men i sina glädjeskutt råkade han skutta på mamma Joy och så var den leken slut. Stackars Lipton, fick en smäll av Joy och tordes inte fortsätta leken. Tack och lov hade Joy inga klor ute men hon skrämde Lipton ordentligt ändå.

Här kommer 6 veckorsbilder på kattungarna. Bilden i mitten är på Lipton som blir 9 veckor på torsdag och som lärt sig "sitt" och "ligg" så bra att det sitter i hans ryggmärg. :)

Emser

Emser

Emser

Lipton

Tarragona

Tarragona

Tarragona6 kommentarer:

 1. Så kul Lipton, Emser o Tarragona ska ha haft när dom busade. Han är så söt Lipton där han ligger och kikar lite "under lugg". Hoppas han inte blev alltför avskräckt bara för att han råkade vara för närgången med mamma katt. *kram*

  SvaraRadera
 2. Mycket bättre att han skuttar på vuxen katt som kan utdela lämplig smocka i uppfostrande syfte, än på någon av småtjejerna.

  SvaraRadera
 3. Går alla tre att tinga? För i så fall tingar jag Lipton ;)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Gunilla: Han blev ordentligt rädd för Joy och eftersom det är andra gången, håller han sig undan från henne.

  Findus: Lipton är så försiktig med kattungarna, han vet inte hur försiktig han ska vara och när han skuttar, gör han det på avstånd - men han tänkte inte på att mamma Joy låg och kollade in det hela. :)

  Cia: Lipton är tingad för all framtid. Sorry. :)
  På http://www.daloro.se/ finns två lediga killar, såg jag. ;)

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Bloggintresserade