onsdag 29 december 2010

Uppdatering

En veckotidning vill ha en följetong efter helgerna och jag skriver just nu en sådan under tidspress. Därav har det varit dålig uppdatering på bloggen. Här kommer det senaste i alla fall.

Joy har, efter att ha kommit hem från parningen, blivit en lugn och mogen katt som gärna sover bort den mesta tiden. Hon busar inte gärna med Fenix längre (som hon gjorde innan hon åkte till parningen) och hennes annorlunda beteende får mig att misstänka att hon faktiskt är dräktig. Återstår några veckor innan vi vet.

Fenix är busig och glad, gosig och söt. Han är inte gärna ensam i ett rum; då gråter han högt och ljudligt. Däremot är han otroligt duktig på att hitta på egna lekar när vi eller de andra katterna finns i närheten. Bara han har sällskap, vare sig det är av människor eller katter, leker han jättebra på egen hand med allt möjligt. Han har fantasi och hittar på en hel del egna lekar. Gosig är han också och pussar vi honom på kinden så trycker han kinden emot och ser ut att njuta av det. En liten mys- och gospropp, alltså.

Bozza väger idag 6,5 kg. Hon har blivit otroligt stor och maffig efter kastreringen (och det var ju inte så längesedan). Hon har otroligt kraftig benstomme och jag undrar hur stor hon blir som färdigväxt... Tasha och Lucia ser små ut bredvid henne. Okej då... Lite mage har hon också men just nu drar jag inte ner på någon mat för henne. Det får bli när Fenix har flyttat.

För Tasha, Lucia, Mimmi och Lillebror går livet sin gilla gång. Allt är som vanligt förutom att katterna ser bedrövliga ut i pälsen nu när de är statiska av kylan.

Imorgon ska jag hem till Tilly och bada Smulan som ställs ut i Tierp den 8 januari. Jag har försökt att få tag på Demjans matte idag och fortsätter försöka med det imorgon för att höra om även han behöver ett bad.

Vi har blivit en mindre i familjen. Mellantjejen har flyttat hem till sin familj och jag tror att både katterna, Lillebror och resten av familjen känner samma saknad efter henne.

Återkommer kanske inte varje dag med uppdateringar under tiden jag skriver men så fort jag hinner eller det händer något nytt, lovar jag att lägga in något här.

2 kommentarer:

  1. Det blev en liten novell här på Bloggen också men nu vet vi vad som hänt/händer hos S*Spinnsibb's, tack snälla!
    Nu kan du skriva på följetongen i lugn och ro!!!???
    Kram!

    SvaraRadera

Bloggintresserade