torsdag 23 december 2010

Nu tar vi jul

Joy är hemma igen. Vi hämtade hem henne idag och det verkar inte vara mycket löp kvar hos henne. Om det blir några bebisar är väldigt osäkert då hon hela tiden ville ligga på rygg och krama Casper då han "skulle till". Det är lite svårt då... Men man vet aldrig. Det blir spännande veckor framöver för att se om hon visar några dräktighetstecken.

Jag fick jättefina bilder på Jasper (Daimon i D-kullen) från hans matte Madelene. Tusen tack, Madelene! Du vet att jag alltid blir lika glad över bilder. Här kommer bilderna:



















Nu tar vi jul och jag önskar er alla en riktig GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

4 kommentarer:

  1. Jag håller tummar och tår att parningarna har lyckats. Nu är det bara att vänta 3 veckor. :) Ha en riktigt god jul! *kram*

    SvaraRadera
  2. Gunilla: Ja, nu är det bara att vänta. :) Ha en riktigt bra jul, du också och julkramar härifrån.

    SvaraRadera
  3. God Jul... eller god fortsättning säger man väl nu! Hoppas parningen på Joy tagit <3 Fenix är så vansinnigt fin, ska bli skoj att följa honom!! Kram

    SvaraRadera
  4. God Jul till dig också, Kicki! Joy har fått ett lite annorlunda beteende, sover mest och är inte så sugen på att busa som hon var innan hon åkte iväg för parning. Vem vet, parningen kanske har tagit, trots allt.

    SvaraRadera

Bloggintresserade