måndag 17 oktober 2011

Sympatisörjer?

Igår var Joy lite nere. Kanske var det då hon förstod att Tarragona verkligen inte fanns kvar. Hon letade inte men var "låg" och verkade deppig. Lipton sympatideppade med henne en stund och lät henne faktiskt dela hans bädd.

8 kommentarer:

  1. Jag kan fånga en pippi och komma upp med den till Joy. Blir hon glad igen då?

    SvaraRadera
  2. Åh, så sött <3 Tänk ändå vilken empati de har djuren!! Härligt i alla fall att Tarragonas hjärta var fint!! Men jag förstår att ni hunnit fästa er extra vid henne då hon stannade längre! Kram Kicki

    SvaraRadera
  3. Findus: Joy är inte speciellt intresserad av pippin. Det är bara sibbarna som är. Jag har i alla fall inte sett något intresse från hennes sida men vem vet; hon kanske är intresserad av en fågel som redan är död? ;)

    Kicki: Ja, det är skönt att Tarragona är helt okej men jag trodde egentligen inget annat. En katt med dåligt hjärta är nog inte så pigg som hon var. Hon sov ju nästan aldrig. :)

    SvaraRadera
  4. Så mysigt för Joy att få lite tröst å gemenskap hos Lipton.

    SvaraRadera
  5. Jag dödar inte pippi, bär bara hem dem för en liten lekstund fast de brukar inte fatta vad jag vill. Hon kanske vill ha en mus istället?

    SvaraRadera
  6. Kloka lilla Lipton som känner att Joy behöver tröst.

    SvaraRadera
  7. Stackars Joy, klart hon är ledsen över att Tarragona flyttat. :( Tur ändå att hon har lilla Lipton som sällskap och tröst. ♥♥

    SvaraRadera
  8. Findus: Förstår inte pippina vad du vill? Du får bolla med dem lite och visa. :) Joy gillar bara leksaksmöss.

    Londongirl: Visst är han go.

    Marie: Men nu, några dagar efteråt, verkar hon vara helt normal igen. Nu är Lipton mer leksugen än tröstande också. :)

    SvaraRadera

Bloggintresserade