torsdag 4 oktober 2012

Piggare

Nu är jag mycket piggare och kan uppdatera lite om kattlivet här.

Lucia blir allt tjockare och hon är den enda som inte riktigt accepterar lilla Theija. Jag är säker på att det beror på dräktigheten och att det ska ordna sig när kattungarna är så stora att de springer runt i huset (om allt går bra med förlossning etc men det hoppas vi att det gör även denna gång).

Lucia började boa idag och det är väldigt tidigt eftersom det är flera veckor kvar till förväntad förlossning. Den 26 är den beräknad till. Kanske var det en tillfällig sinnesförvirring.

Theija är ett litet busfrö som mest busar med Lipton, faktiskt. De är vilda - men försiktiga - i buset. Vi ska försöka få till lite bilder på henne och dessutom ska hon ju ha en egen sida på hemsidan.

Nästa helg, den 13:e, ställs Theija ut i Uppsala. Hennes uppfödare Marie ska ställa kull men tyvärr kan jag inte följa med själv eftersom min njursten inte ska avlägsnas förrän den 22:à och jag inte törs ge mig iväg ifall jag skulle få ett njurstensanfall. Theija får lifta med en tjej från Västerås som ska dit med sina katter och Marie tar hand om Theija på plats. Ska bli spännande att se vad Theija får för bedömning.

2 kommentarer:

  1. Hon vinner säkert alla klasser, så tjusig och söt som hon är! Jag skulle gärna gå en match mot henne...gillar hennes svingar mot Lipton. Tur hon har honom - de andra tanterna är det väl ingen fart i? ;)))

    SvaraRadera
    Svar
    1. Just nu är hon i "slyngelåldern" men kommer att bli jättefin när alla kroppsdelar har växt ifatt. :)

      Hon går säkert en match mot dig också och tills dess tränar hon sina svingar på Lipton. :)

      Radera

Bloggintresserade