lördag 16 juni 2012

Sibirspecial

Vi gav oss iväg till Allianshallen i Uppsala för att titta på sibirspecialen där. Mycket fina sibbar och Harmony fanns förstås på plats. Vi kom precis fram lagom till hennes första bedömning, den ordinarie bedömningen, och där blev hon Ex 1:a. En kattunge från Klintgården tog hem BIV:en. Jag är osäker på vad hon blev i bedömningen för sibirspecialen. Återkommer om det.

Harmonys ägarinna Marie, S*Maollich´s tillsammans med Harmony till vänster på bild och Annette, S*Marinette´s, med en kattunge från Klintgården till höger.


















Det är alltid trevligt att träffa andra uppfödare och kattfolk. Jag träffade även Eva, S*Zjillas , Marie, S*Milashka´s , Airi, S*Solsibs , Johanna, S*Jasione´s , Eva, S*Tsarhegens , Karin, S*Lohonans , Lotta, S*Magica De Vil´s , Annette, S*Zanozas Sibir´s , Anja, S*Daysleeper´s , Annika, S*Klintgårdens Heléne, S*Solberga Zafirs , Madde, S*Dust and Dawn , Jeanette, S*Muscardinus, fordervärden Mia (Maries fodervärd) med dotter och Eva Bertram i Säsk:s styrelse.

Mängder av fina sibbar fanns alltså på plats och jag imponerades av en finsk, maffig härlig hane:
















Tyvärr framgår det inte av bilden hur stor och maffig han var.

Jättekul att ha varit där!

Fick nyss veta på Facebook att kattungen som slog ut Harmony blev BIS och BOB. Den kattungen kommer alltså från Klintgårdens och är halvsyster till Ginza och Gizmo (samma pappa) och även halvsyster till Smulan (samma mamma). Vad kul! Grattis till Annika och Micke, Klintgårdens!

2 kommentarer:

  1. Men ser man på, här var det några jag känner. Fick träffa söta Harmony (lycka till i framtiden Marie, Harmony och Monica) och en massa andra sötnosar från när o fjärran.
    Monica, jättekul att träffas det är synd att man ska försöka hinna se så mycket som möjligt på utställningen så man inte hinner prata.
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi hann ju prata lite i alla fall - och gå runt och titta på lite katter en stund. Vi får pratas vid mer över telefon framöver. :) Kram kram

      Radera

Bloggintresserade