onsdag 20 juni 2012

På söndagen...

... då jag inte var på utställningen i Uppsala, gick det bättre för Harmony trots att hon konkurrerade med samma kattungar som på lördagen. Hon blev BIV och NOM. Grattis, Marie, fodervärden Therese och Harmony!

Lucia är i bra kondition efter kullen. Kanske paras hon redan med Titov under juli-augusti någon gång. Vi får se om hon gör sommaruppehåll med löpen eller om det går vägen. Joy kommer att kastreras till hösten. Synd att hon inte kastrerades direkt, i samband med kejsarsnittet. Hade tänkt kastrera henne efter att Emser och Tarragona hade flyttat men då fanns vår busiga valp här och det var inte rättvist mot henne. Sedan kom Lucias kull och nu, när det är lugnt, är det sommar och varmt och jag vill inte kastrera p g a infektionsrisken. Joy och Lipton, vår hund, får alltså vänta med sina kastreringar till hösten.

Även Lucia kommer att kastreras efter nästa kull. Kanske läggs uppfödningen på is ett tag framöver eftersom alla katter då är kastrater eller kanske sparar jag en hona ur nästa kull (om det blir någon). Det får framtiden utvisa. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade