tisdag 20 mars 2012

Kattungarna mår bara bra...

... busar och står i, hej vilt. Jag själv har väldigt dålig tid att blogga. Mina dagar har blivit fullspäckade. Så här ser de ut:

Vid 6-tiden vaknar jag, går ut en sväng med Lipton.
Ger katter och kattungar mat och släpper ut kattungarna från kattungerummet.
Äter frukost, gör mig i ordning.

Fångar in kattungarna för att de ska vara i kattungerummet när jag lämnar huset (och det tar tid!)
När mellantjejen går till skolan 8.45 följer jag med och tar samtidigt en 1- till 2-timmars promenad med Lipton.

När jag kommer hem brukar klockan vara halv elva, elva och jag släpper ut kattungarna, leker med dem och gör lite hjärngympa med Lipton.

Klockan 12 hämtar jag mellantjejen från skolan och skjutsar henne till stallet, vilket tar ca en timme tur och retur.

Jag äter lunch när jag kommer hem och tar ytterligare en lång promenad med Lipton. Innan dess har kattungarna fångats in i kattungerummet och jag släpper ut dem när jag kommer hem och socialiserar dem lite.

Halv fyra åker jag tillbaks till stallet för att hämta mellantjejen. Vi är hemma vid halv fem, då det är dags att börja med kvällsmaten.

Efter kvällsmaten är det dags med ytterligare promenad med Lipton men inte någon lång sådan den gången. Däremot får han någon form av hjärnaktivitet, antingen ute i trädgården eller inne.

Den mesta "nätaktivitet" för mig sker på Facebook via mobilen numera, när jag har tillfälle att sitta ner i lugn och ro en stund. :)

Imorgon blir i alla fall kattungarna 8 veckor och det kommer nya bilder. På lördag morgon ska de få sin första vaccination.

(Måste bara förtydliga att kattungarna är i ute i huset den mesta tiden. Det låter som om de mest är inne i kattungerummet men det är bara när jag åker iväg.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade